Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedote 30.4.2008 pdftiedotteet_files/PrmPassiivitalo300408holm.doc.pdf


Lehdistötiedote  - vapaa julkaistavaksi 30.4.2008


Asuntomessuilla Suomen Passiivitalojen matalaenergiatalo


Jatkuvasti kohoavat energian hinnat sekä vuoden alusta lähtien vaadittu uusien talojen pakollinen energiatodistus haastavat myös talotoimittajat kehittämään järjestelmiään. Suomen Passiivitalot on rakentanut A-luokan matalaenergiatalon Suomen Asuntomessuille Vaasaan. Messutalo Atrium-Elit on selkeä osoitus yrityksen taidosta hallita vaativalla arkkitehtuurilla suunniteltu ja toteutettu toimiva, energiatehokas koti.


- Kokonaisuuden hallinta on erittäin tärkeä elementti pientalohankkeessa. Tämä osaaminen on hienosti toteutettu Atrium-Elit talossamme. Talo on todella tyylikäs ja erittäin energiatehokas. Uskomme että meillä on paljon arvokasta annettavaa Suomen pientaloteollisuudelle ja tietenkin rakentajille, jotka välittävät energiatehokkaista ratkaisusta. Suunnittelukonseptimme yhdistettynä Eliittiharkko-rakentamiseen on erittäin kustannustehokas tapa rakentaa matalaenergia- ja passiivitaloja, sanoo Suomen Passiivitalojen toimitusjohtaja Cary Holm.


- Asuntomessutalon suunnitellut arkkitehti Juho Rajaniemi Arkkitehtitoimisto Rajaniemi & Öhberg Oy:stä kertoo, että Eliittiharkko on lämpöä erinomaisesti eristävä ja varastoiva rakenne, joka ei sido suunnittelijan käsiä ja joka sopii erityisesti pientalorakentamiseen. Hän lisää, että Vaasan AtriumElit-talo on ikivanhan suojaisan atriumpihan ympärille rakentuvan asumistavan 2000-luvun sovellus. Talon arkkitehtuurissa on paneuduttu erityisesti julkisen ja yksityisen tilan rajautumiseen sekä talon asemaan Liito-oravankadun asuntoalueen porttina ja rajaavana muurina.Suomen Passiivitalosta


Suomen Passiivitalot on kotimainen talopaketti-toimittaja. Yrityksella vankka osaaminen suunniteluprosseseistä ja rakentamisesta jo vuodesta 1999. Vuonna 2003 yritys lähti systemaattisesti kehittämään kokonaisvaltaista palvelukokonaisuutta ja näin luoda edulliset ja tehokkaat edellytykset matalaenergiarakentamiselle. Suomen Passiivitalot on luotettava yhteistyökumppani rakentajille ja sidosryhmille.

 

Suomen Passiivitalojen tuote on Elittiharkko.  Se on muottivaluharkko joka valmistetaan EPS:stä tai Neoporista (polystyreeni). Harkon U-arvo on 0,16 tai 0,17 joka on parhaimpia markinoilta löytyviä. Seuraavan sukupolven muottivaluharkko on näillä näkymin tulossa vielä tämän vuoden puolella.

 

Palveluna Suomen Passiivitaloilla on suunnitelmien laatiminen, koordinominen, tavaratoimitukset sekä jossain määrin myös runkoasennukset. Yritys kehittyy jatkuvasti ja etsiii koko ajan uusia yhteistyökumppaneita.


Lisätiedot ja kommentit:


Cary Holm, TJ, puh +358 (0) 20 757 9090, cary.holm@passiivitalo.com


Lisäinformaatio: www.passiivitalo.com


Suomen Passiivitalot • Läntinen Pitkäkatu 21 - 23 C, 20100 Turku • 020 757 9090  • info@passiivitalo.comwww.passiivitalo.com

Media Media.html
Lehdistötiedotteetshapeimage_6_link_0
ArtikkelitArtikkelit.htmlArtikkelit.htmlshapeimage_7_link_0
Messut
Kuvapankkimessukuvia.htmlKuvapankki.htmlshapeimage_9_link_0