Talotoimitus

Talohanke - toteuta kanssamme!

Oma talo on elämän suurin investointi. Sen onnistuminen vaikuttaa perheen talouteen, terveyteen ja viihtymiseen jopa vuosikymmenten ajan. Haluamme luoda erinomaiset edellytykset talohankkeenne onnistumiselle.


Voitte valita kahdesta nykyaikaisesta, energiaa säästävästä vaihtoehdostamme juuri Teille parhaiten soveltuvan ratkaisun: Eliittitalon tai Passiivitalon. Tiiviit Eliitti- ja Passiiviharkkomme mahdollistavat talonne rakentamisen siten, että ilmavuotoja ei synny ja talonne tuntuu vedottomalta. Valuharkkojemme mahdollistamalla lämpö- ja kylmätalteenotolla talonne lämmityksen ja jäähdytyksen tehontarpeet minimoituvat ja siten energiakustannuksenne laskevat. Nämä tekijät luovat perustan energiatehokkaalle talolle, hyvälle sisäilmastolle ja energiakustannusten alentumiselle.


Me uskomme, että yhdessä kanssamme saavutatte hyvän lopputuloksen, oikeaan hintaan ja mukavalla tavalla. Tavoitteenamme on toteuttaa talohankkeenne kanssanne siten, että saatte mahdollisimman hyvän kodin mutkattomasti ja tarpeisiinne budjetoidulla tavalla. Autamme Teitä kaikissa taloprojektiinne liittyvissä ratkaisuissa. Rakentamassamme kodissa voitte hyvin ja myös talonne säilyy terveenä pitkään.
Ottakaa yhteyttä!


myynti@passiivitalo.com


Prosessi
Prosessi.html
Talomallitomakotalo.htmlTalomallit.htmlshapeimage_4_link_0
RivitalotRivitalo.html
ParitalotParitalo.html
Omakotitalotomakotalo.html
Messutalo Vaasamessutalo.html
Miksi?Miksi.html
Miten?Miten.html

www.rakentaja.fi - monipuolista tietoa rakentajille

www.prkk.fi - rakentajan neuvonta- ja koulutuspalveluja

www.rakennustieto.fi - rakennusalan tietopalvelu ja kustannusosakeyhtiö

www.rakentaa.fi - linkkiportaali

www.talopeli.fi - laskentaohjelma

Suomen Passiivitalot • Läntinen Pitkäkatu 21 - 23 C, 20100 Turku • 020 757 9090  • info@passiivitalo.comwww.passiivitalo.com