Passiivitalo


Passiivitalo on rakenteeltaan tiivis ja kestävä, sekä erittäin taloudellinen valinta. Valitessanne Passiivitalon säästätte lämmityskuluissa huomattavia summia. Jämerä ja huolella toteutettu kivitalo pitää myös arvonsa. Passiivitalo on ekologinen valinta, sillä mitättömät lämmityskulut säästävät luontoa, eikä passiiviharkoista aiheudu ylimääräistä purkujätettä rakennusprosessin aikana tai sen jälkeen.


Suomen taloille on olemassa aluekohtaiset lämmitysenergiavaatimukset:


Pohjois-Suomessa lämmitysenergian tarve on 30kwh/m2/vuosi (150m2 talo= 4500kwh/vuosi),

Keski-Suomessa  25kwh/m2/vuosi (150m2 talo= 3750kwh/vuosi) ja

Etelä-Suomessa  20kwh/m2/vuosi (150m2 talo= 3000kwh/vuosi).


Passiivitalo rakennetaan siten, että talon energiantarve on niin minimaalinen, että perinteistä lämmitysjärjestelmää ei tarvita välttämättä lainkaan asumisolosuhteiden saavuttamiseksi. Passiivitalossa lämpöhäviö minimoidaan seuraavilla toimenpiteillä:


1.Talon vaipan lämmöneristys

2.Rakenteiden ilmanpitävyyden tarkastaminen

3.Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto

4.Lämmön talteenotto ikkunoiden kautta saatavasta auringonenergiasta sekä kodinkoneista ja laitteista syntyvästä lämpöenergiasta

5.Lämmitysmuodon ja lämmönjakelukanavan talokohtainen arviointi ja valinta


Passiivitalo on vedoton, sen sisäilmasto on hyvä ja lämpötilan vaihtelut ovat pieniä. Hyvä ilmanvaihto takaa raikkaan ja happirikkaan ilman, jossa jokaisen on hyvä olla ja elää. Passiivitalo säilyy terveenä pitkään, sillä kosteus poistuu talosta pääosin ilmanvaihdon kautta. Siten kosteus ei esimerkiksi juutu talon rakenteisiin niitä heikentäen.


Haluamme olla mukana rakentamassa Passiivitaloanne tukien Teitä ja prosessin toteutumista sen kaikissa vaiheissa: suunnittelussa ja ideoinnissa, tarvikehankinnassa sekä toteutuksessa ja työnteossa.


Toimittakaa meille luonnoksia, piirustuksia ja ajatuksia talostanne joko sähköpostilla myynti@passiivitalo.com tai postitse. Teemme niiden pohjalta alustavan tarjouksen. Jos tarjouksemme kiinnostaa Teitä, niin sovimme tapaamisen ja teemme yhdessä tarkemman projektisuunnitelman hankkeen toteuttamiseksi.


Takaamme,  että valitessanne Passiivitalon kodiksenne säästätte energiakustannuksissanne, voitte tulevaisuudessa hyvin ja  myös talonne säilyy terveenä pitkään.Lue lisää Passiivitaloista:


 
 
EliittitaloEnergiasaastotalot_1.html
Passiivitaloshapeimage_5_link_0
Energiasäästötalot

Suomen Passiivitalot • Läntinen Pitkäkatu 21 - 23 C, 20100 Turku • 020 757 9090  • info@passiivitalo.comwww.passiivitalo.com