Palvelukonseptin sisältö - prosessin optimoiminen yhdessä


Toimitamme suunnitelmia ja tarvikkeita rakentajille. Yhdessä itsenäisten projektikoordinaattoreiden kanssa palvelemme asiakkaitamme. Projektikoordinaattori voi toimia asiakkaan vastaavana työnjohtajana ja koordinoida hanketta sovitulla tavalla.


Toimimme projektissa mukana alusta loppuun saakka, tukien hankkeen toteutumista sen kaikissa vaiheissa: 1) suunnittelussa ja ideoinnissa, 2) tarvikehankinnassa sekä 3) toteutuksessa ja työnteossa.


Suunnittelu- ja ideointivaiheessa kartoitamme asiakkaamme tarpeet, toiveet ja tavoitteet. Viimeistään tässä vaiheessa valitaan toinen kahdesta nykyaikaisesta ja luotettavasta, energiaa säästävästä ratkaisustamme: Eliittitalosta ja Passiivitalosta.


Kun olemme yhdessä ymmärtäneet ja hyväksyneet valinnan sekä muut sisällöt, muodostamme projektisuunnitelman ja kartoitamme tarvikehankintakanavat sekä niiden sopivuuden talohankkeeseen. Tämän jälkeen siirrymme varsinaiseen toteutusvaiheeseen ja työntekoon noudattaen yhdessä luomaamme suunnitelmaa. Talon valmistuttua tarkastamme tyytyväisyyden, ja lisäksi halutessa olemme tukena myös jatkossa.


Luotettavassa ja turvallisessa energiasäästötalossamme säästetään energiakustannuksissa ja nautitaan raikkaasta sisäilmastosta. Asiakkaamme voivat kodeissaan hyvin ja myös talot säilyvät terveinä pitkään.


Yhdessä kanssamme prosessi sujuu nopeasti ja vaivatta

Talotoimitus

Prosessi
Prosessi.html
Talomallithttp://livepage.apple.com/Talomallit.htmlshapeimage_5_link_0
RivitalotRivitalo.html
ParitalotParitalo.html
Omakotitalotomakotalo.html
Messutalo Vaasamessutalo.html
Miksi?Miksi.html
Miten?

Suomen Passiivitalot • Läntinen Pitkäkatu 21 - 23 C, 20100 Turku • 020 757 9090  • info@passiivitalo.comwww.passiivitalo.com