Eliittitalo on varma valinta viihtyvyyttänne, terveyttänne ja talouttanne ajatellen. Talo rakennetaan käyttäen tiiviitä Eliittiharkkojamme, jotka mahdollistavat sen, että ilmavuotoja ei synny ja siten talonne tuntuu vedottomalta. Eliittitalossa sisäilmasto on vakaa ja miellyttävä, ja hyvän ilmanvaihdon ansiosta ilma on raikas. Eliittiharkkojemme mahdollistamalla lämpö- ja kylmätalteenotolla lämmityksen ja jäähdytyksen tehontarve vähenee ja siten energiakustannuksenne laskevat. Muun muassa nämä tekijät luovat perustan matalaenergiselle talolle, hyvälle sisäilmastolle ja elinkaarikustannusten alentumiselle.


Eliittitalo on ekologinen valinta, sillä pienet lämmityskulut säästävät luontoa, eikä eliittiharkoista aiheudu ylimääräistä purkujätettä rakennusprosessin aikana tai sen jälkeen.


Toimimme mielellämme Eliittitalonne rakentamisessa mukana alusta loppuun saakka, tukien Teitä ja prosessin toteutumista sen kaikissa vaiheissa: suunnittelussa ja ideoinnissa, tarvikehankinnassa sekä toteutuksessa ja työnteossa.


Toimittakaa meille luonnoksia, piirustuksia ja ajatuksia talostanne joko sähköpostilla myynti@passiivitalo.com tai postitse. Teemme niiden pohjalta alustavan tarjouksen. Jos tarjouksemme kiinnostaa Teitä, niin sovimme tapaamisen ja teemme yhdessä tarkemman projektisuunnitelman hankkeen toteuttamiseksi.


Takaamme,  että valitessanne Eliittitalon kodiksenne voitte tulevaisuudessa hyvin ja  myös talonne säilyy terveenä pitkään.Matalaenerginen Eliittitalo

Eliittitalo
PassiivitaloPassiivitalo.htmlPassiivitalo.htmlshapeimage_6_link_0
EnergiasäästötalotPassiivitalo.html

Suomen Passiivitalot • Läntinen Pitkäkatu 21 - 23 C, 20100 Turku • 020 757 9090  • info@passiivitalo.comwww.passiivitalo.com